Beoordelingen van Juicy Burgers Hoorn

Recente recensies van Juicy Burgers Hoorn

4 sterren na 94 reviews

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd! Helaas was de patat vrij zacht en was de kaas op de cheeseburgers niet meer op de burgers maar door het hele bakje heen. Lekker voor een keertje maar het wordt geen vast besteladres.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via WF deal maanden geleden een voucher gekocht, gisteren ingeleverd. Dat was even puzzelen maar gelukt. Een mail dat het eten onderweg was. De bezorger zette het eten netjes op de tas en deed drie passen maar achter, hij zei dat er in de tas nog patat zat. Echt heel netjes. We hadden 2x het juicy burger menu. Mega veel was het. Het eten was super netjes en apart verpakt in luxe warmhoudbakjes. De hamburgers met gesmolten kaas in een apart bakjes, de brioche met saus en beleg apart verpakt, de mayonaise, het patat, de kippenstukken, de salade, echt alles apart. De salade was net even extra door Mozerella bolletjes. De patat zat een schilletje omheen. De milkshake heerlijk vers en absoluut een goede smaak. Geen chemische rotzooi. Het was echt heerlijk! Juicy Burger ga zo door!!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service Patat lekker doorbakken

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een burgermenu besteld ,maar helaas geen patat erbij gekregen enkel de burger en milkshake

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Had zelf per ongeluk afhalen aangegeven op de site maar wilde laten bezorgen. Na 10 minuten werd ik gebeld door JB. Ik had aangegeven dat ik alsnog bezorgt wilde krijgen. De bezorger stond vervolgens binnen 5 minuten bij ons voor de deur en het eten was nog prima warm!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig..was zelfs voor tijd👍patat was slap en lauw..hamburger en de rest was heerlijk👍👍😍miste servetjes en natte doekjes ivm eten hamburger met de handen😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. Patat beetje veel, volgende x1 portie voor twee. Goede en vriendelijke bezorger

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, goed warm en supersnelle bezorging door aardige bezorgster 😄

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.13 uur besteld voor 19.00 uur. Om 19.20 uur gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. Bleek onze bestelling vergeten te zijn. Vervolgens kwam de bestelling pas 19.45 uur aan. Patat was lekker, echter was de burger alles behalve Juicy. Personeel was wel erg vriendelijk en behulpzaam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

burger was zoals altijd zeer goed maar patat na een stuk of 3 geproefd te hebben gewoon weggegooid (was nog enorm slap en gewoon nog half rauw) en dat na een uur wachten op bestelling. ik vind het niet erg als het langer duurt maar zorg dan wel dat het eten gin ieder gevaal ''gaar'' is. ben ik overigens niet gewend want normaal is het altijd erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en goed warm

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was het slecht, daar heb ik een voucher voor gekregen. Nu weer besteld en het was dit keer prima.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig opgebeld over een saus die niet beschikbaar was, alternatief geboden en geaccepteerd. Binnen 30 minuten bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm en op tijd bezorgd ,

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, halverwege zat ik al vol maar het moest gewoon op!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde burgers gebracht, kwaliteit matig, was mijn eerste bestelling en meteen de laatste.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Snelle levering. Goede kwaliteit en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat met schil staat in de omschrijving. Maar dit was niet het geval. Geen verse patat dus. Dat proef je . Verder super goed verpakt en lekker en nog snel ook. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de afstand was de bestelling nog lekker warm en heerlijk van smaak.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij, mijn dochter en man, was het heel heet. Pittige kip. De hamburger, de saus of de kaas pittig. Wij zijn niet grote eters. Daarom 2 menus. En het was nog veel. Me man en dochter was het echt te pittig. De milkshakes en patat vonden we heerlijk. De vooraf service en en bezorging. Niets op aan te merken. En als het niet pittig was en we zijn grote eters. Dan juicyburger, beveel ik zeker aan.....dikke pluim, voor het personeel. Eigenaar. Goed verzorgd

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed lekker en vers , en zeer verzorgd eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er wordt teveel iets vergeten,gister ook bestelling gedaan en geen mayo besteld ,wel gekregen blikje red bull wel besteld niet gekregen

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren heerlijk. Wel was de burger lastig uit de verpakking te halen, hij viel uit elkaar. Ik mopperde eerst nog over de onafgedekte bekers friet, ivm de hygiëne, maar gezegd moet: ze waren ecbt nog heet! En lekker knapperig gebleven door ze niet lucbtdicht te verpakken. Heerlijk gegeten en alles was kakelvers! 👌

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en de patat was ook nog goed warm en niet slap.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers vielen dit keer helaas tegen. Ze waren vrij droog en platgedrukt, en minder mals en sappig als voorheen. Ook kregen we slappe patatjes i.p.v. de potato wedges die we hadden besteld. Jammer!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

werd gebeld dat de bestelling later kwam, maar ze konden niet aangeven hoeveel later werd uiteindelijk 30 minuten later. wat ik wel heel jammer vond was dat zoveel de mexicanburger van mijn man als mijn kipburger heel lauw waren waardoor wij zoiets hebben dit doen we niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers erg lekker!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers en patat waren weer heerlijk zoals altijd. Helaas kregen we de verkeerde saus.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, de verschillende delen van de burger professioneel in aparte bakken ingepakt zodat het geen kleffe burger wordt bij bezorging. Vers en ontzettend snel bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle bezorging en heerlijke burgers. Met goed vers vlees, lekkere saus en een fijn broodje

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk .misch is het makelijker om op de bakjes te schrijven welke burger het is .

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren heerlijke hamburgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100 min bezorgtijden is teveel

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipburgers, patat, wedges en milkshakes waren erg lekker. Alleen het kippetje had wat te lang onder de gril gelegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk ,maar tevaak ontbreken er kleine dingen .bv de mayonaise

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna alles was goed, maar het valt ons wel op dat de kwaliteit en smaak van de veggie burger de laatste 2 keer een stuk minder is dan voorheen, terwijl de cheeseburger zoals altijd uitstekend is.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en potato wedges! Wij hebben voor de 2e keer hier besteld en gaan dat zeker vaker doen

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een liefdevol bereidde burger. Om op vaderdag zo verwend te worden is werkelijk een genot. Het werd op tijd geleverd en was nog erg warm. Alles was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles weer mooi verpakt en zeker héérlijk van smaak.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was top als altijd! Daarnaast hadden we een bakje kip. Alleen die zag er oud uit, maar op goed vertrouwen toch gegeten. Niet veel later hing mijn vriend boven het toilet. Ik zou dit jullie graag gemaild hebben , maar kan alleen telefonisch contact op nemen en de lijnen waren gisteravond al gesloten

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers die er zijn. En het was super snel bezorgd. Top ga zo door

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt helaas vaak de mayo vergeten.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn jullie snel en is het eten goed warm, nu waren zowel de burger als de patat lauw en heb ik ruim anderhalf uur moeten wachten. Jammer!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste keer bij juicy burger, en zeer zeker niet de laatste keer Het was heerlijk, en geen uren wachten voordat het bezorgd wordt. 👍👍

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker heet al het eten en nog eerder gebracht dan de planning!!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste en laatste keer besteld bij Juicy Burgers. Wij vinden het veel geld voor wat je uiteindelijk krijgt. Voor vier personen menu’s besteld, waarbij een klein bakje friet, wat net genoeg was voor twee personen. De burgers zijn ook niet echt bijzonder. Wel zijnde burger en het broodje met sla apart verpakt. Veel verpakkingsmateriaal maar weinig eten voor een zeer stevige prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers en patat waren echt heerlijk alleen duurder 1 uur en 45 minuten voordat de bestelling werd geleverd. Had gebeld maar door Hemelvaart was het extra druk

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige wat er niet bij zat was de mayo voor de patatjes !!!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was top. (Zeker voor herhaling vatbaar.) De patat was prima. Maar de hotwings waren niet te vreten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg geschrokken van de bezorging! De bezorger nam geen afstand met bezorgen, ik deed de deur open en hij stond vlakbij mij. De zwarte tas in zijn hand: hij deed hem toen pas open en haalde het bruine papieren tasje met eten eruit. Dit tasje wilde hij mij overhandigen. Schrok hier erg van, daar wij op leeftijd zijn en gezondheidsproblemen hebben. Wij komen nergens en het zal toch niet gebeuren dat we op deze manier Corona kunnen krijgen. Tevens wil ik laten weten dat wij een wachttijd van 1 uur en 45 minuten erg lang vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Veel patat

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was lekker maar de hamburger was helaas lauw

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af op tijd bezorgd, zeer vriendelijk en duidelijk met uitleg. Verpakkingswijze top en uiteindelijk ook nog eens lekker gegeten! Zowel de burgers als garnering en friet! Top dus.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld tijdens koningsdag. Direct na het bestellen gebeld dat het wat later wordt bezorgd vanwege drukte, erg netjes van ze. Eten is goed verpakt en erg lekker! Tip: op de verpakking schrijven wat het is, was een beetje zoeken. Zullen zeker vaker bestellen hier.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was erg lekker maar net even te groot voor mij. De kipnuggets smaakte heel erg oud. De patatjes zaten onder het zout er zat weinig patat smaak meer aan. De bezorging duurde ruim 2 uur.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en hele malse kipburger

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 40 minuten bezorgd in Wognum, door de manier van inpakken alles goed warm, als tip wil ik nog geven dat ze de naam van welke burger het is op de verpakking schrijven. Verder zeer royale burgen, en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere burgers. Niet goedkoop, maar het geld echt wel waard!! Goede snelle bezorging en keurige service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en friet en lekker snel bezorgd!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima en keurig op tijd !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging EXACT op tijd. Bezorger zette neer en nam fors afstand. Hij bleef daar staan om te controleren of ik werkelijk de bestelling naar binnen haalde. Groette vriendelijk en wenste smakelijk eten. De maaltijd was heerlijk. Goed op temperatuur en smakelijk. Heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestemming kwam niet op het afgesproken tijdstip, maar een half uur te vroeg. Burgers lauw, kaas onvoldoende gesmolten tov andere keren. Haar gevonden in de patat. Ik heb niet gebeld, want was moe en er een beetje klaar mee.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Mexican miste zijn pit en de kipnugggets zijn niet meer zo sappig als voorheen. Nu zijn het gewoon fabrieksnuggets. Eeuwig zonde. Contactloos bezorgen werd ook niet gedaan. Volgende keer misschien maar weer eens verder kijken voor een simpele hap. Juicy is zijn mojo kwijt.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en was snel bezorgd! Top service!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus was niet meegeleverd en patat was nogal slap wat nogal tegenviel. burger was wel weer goed ;)

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel de burgers altijd heerlijk zijn, hebben jullie er wel moeite mee de opmerkingen mee te nemen in de bestelling. Ik bestelde een burger zonder tomaat (stond er in grote letters bij vermeld), lreeg ik deze toch met tomaat! Ik heb dus eerst mijn broodje moeten ontleden en moeten ontdoen van de tomaat en de tomaat sappen, voordat ik het eindelijk kon eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Prima burgers. De patat was alleen erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, levering keurig op tijd. Absolute aanrader voor degene die van een goede burger houdt!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger en mais besteld. De burger werd behoorlijk koud bezorgd, maar de maiskolf was het ergste. Die was heel oud, droog en taai, dus heb ik niet opgegeten. Gebeld met Juicy Burgers, zeiden dat degene die erover ging niet aan de telefoon kon komen. Ze zouden terugbellen. Het is nu 3 uur later en nog steeds niets gehoord. Eten was niet in orde, maar als het opgelost wordt dan is dat geen probleem. Service is gewoon heel slecht jammer genoeg.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren echt heerlijk!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren prima, bezorging was slechts een kwartier te laat. Jammer genoeg geen pinnen aan de deur optie. Wel voor de 3e keer betaald voor ananas op de burger, en niet gekregen. Kan het niet met klem aanraden omdat er best vaak steken vallen. Kregen wel extra sausjes bij de kaas hapjes, wat leuk was.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de Mexican burger, daar zat geen avocado en chips op. Was blijkbaar op. En we hadden oa een salade. Bakje was voor de helft gevuld en er zat zoveel dressing op dat het eigenlijk niet meer te eten was. Voor ons geen juicy burgers meer.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was weer heerlijk. Maar waar waren de frietjes (kreeg nu wedges bij het menu). Ook het rietje bij de Shake ontbrak.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer enverrassend goed. Lekkere kip en burgers top. Leuke bezorger. Op tijd besteld en geleverd. Aanrader!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm en smaakvol! Topbezorging.